Amire mindenki várt! Fény derült a Bermuda háromszög rejtélyére! Ilyen magyarázatra senki nem számított!

Egy újságíró gondolta végig, és értelmes magyarázatot talált a „titokra.”

A Bermuda háromszög rejtélye már nagyon régóta izgalomban tartja az embereket. Rengeteg teória van a Bermuda háromszöggel kapcsolatban.

Vannak akik ufókról beszélnek, mások szörnyekről, egyesek szerint mágneses tér húzza le a repülőket és a hajókat, és vannak olyanok is, akik szerint csak véletlen.

Ez a rejtély a xx. század óta lázban tartja az embereket és szinte mindenhol beszélnek róla.

loading...

Valószínűleg egy egyszerű újságíró találta meg a legértelmesebb választ az egész titokra.

Az ausztrál újságíró éppen a Bermuda háromszögről akart írni, amikor is végiggondolta az egészet értelmesen, és rájött a megoldásra, a gondolatmenete pedig rögtön felkapott lett, hiszen a leg racionálisabb magyarázattal állt elő, amin rengeteg összeesküvés elméletben hívő is elgondolkodott.

Szerinte nincs egyáltalán rejtély, és ufók, szörnyek, kormányzat, sőt még mágneses energia sincs.

Az egésznek csak annyi a titka, hogy azon a területen a legsűrűbb a tengeri és a légi forgalom.

 „A Bermuda-háromszög közel van az egyenlítőhöz és a világ leggazdagabb országához.

A területen eltűnt hajók és repülők aránya pedig nem nagyobb, mint a világ bármely más pontján.”

Az ausztrál újságíró szerint a Bermuda-háromszöggel kapcsolatos legendagyártás akkor indult be, amikor az első és a második világháború között több katonai konvoj eltűnt, ráadásul az azok mentésére induló hajók közül is volt, amelyik soha nem tért vissza.

Az újságíró erre is egyszerű magyarázatot adott, ugyanis a térség egy hurrikánzónában fekszik, tehát eleve rossz, viharos az időjárás, amiben könnyen megsérülhettek a kor kevésbé korszerű hajói.

Az újságíró a repülők eltűnésére is talált választ.

A XX. század első felében a repülésbiztonság még messze nem volt olyan jó, mint napjainkban. A pilóták gyakran amatőr hibákat vétettek, eltévedtek, sok alkoholt ittak a felszállás előtt, és jellemzően a legalapvetőbb biztonsági ellenőrzéseket sem végezték el a repülőkön. Mai szemmel nézve így az a csoda, hogy nem zuhant le minden pilóta.

Akik makacsul hinni akarnak abban, hogy a Bermuda-háromszög valami nem evilági hely, azok gyakran azzal érvelnek, hogy az eltűnt járművek és a holttestek soha nem kerültek elő.

Az újságíró szerint erre is van logikus magyarázat, ugyanis a térségben annyira mély a víz, hogy sokszor még a mai modern technológia sem képes felkutatni a roncsokat és az áldozatokat.

Amellett, hogy mély a víz, még a tengeri áramlatok is megnehezítik a kutatást, mert azok több száz kilométerre is elsodorhatják a helyszínről a holttesteket, katasztrófáról árulkodó olajfoltokat, amiket a kiérkező első mentőcsapatok már hiába keresnek.

Gyakori magyarázat az is, hogy a tenger fenekéről nagyméretű gázbuborékok szabadulnak ki. Tudományos szempontból még magyarázhatóak is lehetnének ezzel a rejtélyes eltűnések, de az igazság az, hogy a Bermuda-háromszög területén nincs a tengerfenék alatt földgáztartalék.

forrás: netextra.hu

loading...

Kövess minket a Facebookon!

DART Creations