Csak nálunk! Holtan találták azt a hölgyet, aki rendkívüli dolgot látott a Las Vegas-i merénylet közben!

A 28 éves Kymberley Suchomel a las vegasi lövöldözés túlélője volt. Menekült, de nem sebesült meg. Viszont elmondta, hogy több helyről jöttek a lövések.

Nagymamája, Julie Norton elmondta a SeaCoast Online portálnak, hogy unokáját az Apple Valleyben lévő házában hétfő reggel holtan találták.

A nagymama 8:30-kor érkezett, hogy 3 éves dédunokáját gondozza. Kymberley férje, Mike, már hajnalban elment dolgozni. Unokáját holtan találta.

Napokkal a lövöldözés után Kymberley Suchomel elmondta a Victorville Daily Press-nek, hogy miként sikerült megmenekülnie barátaival, ahogyan „lőttek mindenhonnan” a koncert húszezer látogatójára.

loading...

Facebookjára kiírta, hogy „Minden egyes túlélővel, akivel beszéltem, több lövöldözőről beszélt, és legalább egy a földszintről lőtt. Miért nem veszik őket komolyan. Tonnányi dolog nem stimmel.”

A nagymama elmondta, hogy unokája egészséges volt.

Chad Nishimura, a Mandalay Bay hotel alkalmazottja interjút adott az ABC tévéhálózat hawaii KITV4 News adójának. Az ő elbeszélése sem vágott egybe a hivatalos narratívával.

A leírt interjút a tévé eltüntette portáljáról és nem volt hajlandó magyarázatot adni ennek okára, amikor arról megkérdezték.

Jesus Campos a „hős” biztonsági őr nyomtalanul eltűnt azelőtt, hogy a Fox News tévé beharangozta szerepeltetését.

forrás: lovasistvan.hu

loading...

Kövess minket a Facebookon!

DART Creations