Erre senki nem számított! Pitbullokat vetnek be a migránsok ellen!

Miközben az olasz belügyminiszter a migránsok integrációjáról álmodozik az ún. szétszórt elosztásukkal az ország területén, addig Nápoly egyik negyedében már pitbullokkal védekeznek ellenük  a nők.

A baloldali olasz kormány még mindig nem hajlandó tudomásul venni, hogy nem a migránsok integrálódnak az olasz társadalomba, vagyis nem ők veszik fel annak a közösségnek a szokásait ahová “bekönyörgik” magukat az üldöztetések, a háborúk és szegénység elől menekülve állítólag, hanem éppen ők teszik lehetetlenné azoknak a negyedeknek és a településeknek az életét ahová csak beteszik a lábuk.

Így történt ez Nápoly Vasto negyedében is, ahol a nőknek már veszélyessé vált a migránsok miatt kitenni a lábukat az utcára. Azonban az egyik ott lakó nő kitalálta, hogy pitbullal fog ellenük védekezni, és ezt a többiek is átvették tőle.

“Próbáltak rám támadni, kirabolni. De szerencsére most már velem van Zeusz, és ő érzékeli a veszélyt. Rájuk morog, és ők elmenekülnek tőle. Nélküle kis sem megyek már az utcára, mert már lehetetlen – mondta el az ötlet gazdája az egyik olasz független lapnak. Monica Caterino továbbá úgy érzi, hogy magára hagyta őt az állam, a város vezetése és minden olyan intézmény, amelynek az lenne a dolga, hogy biztosítsa a normális életet a városnegyedben, amelyben él, anélkül, hogy folyton nemi erőszaktól és rablástól kellene tartania.

loading...

A múlt éjjel is egy migráns tönkretette a csendőrök egyik járőrautóját és az egész környéket terrorizálta. Monica szerint már robbanás közeli a helyzet. A lakók a helyi plébánián gyűltek össze, és kezdtek el tanácskozni azon, hogy hogyan szüntessék meg a lakókörnyezetükben az oda kontroll nélkül érkező migránsok miatt megromlott helyzetet, hanyatlást. Most minden pénteken este ők maguk járőröznek a negyedben a kutyáikkal.

Miközben az olasz városokban egyre feszültebb a helyzet a migránsok miatt, addig egyes baloldali szenátorok a megfeneklett Ius soli törvény miatt folytatnak éhségsztrájkot, vagyis azért, hogy már 5 év után kaphassanak olasz állampolgárságot a már ott született migránsgyerekek. Több szakértő szerint is ennek a törvénynek az elfogadása következtében azonban még több illegális bevándorló érkezne hozzájuk.

forrás: multikultiszemlelo.blogspot.hu

loading...

Kövess minket a Facebookon!

DART Creations