Fontos figyelmeztetés három csillagjegynek! Rendkívüli események történnek a telihold hatására!

Kos (III. 21. – IV. 20.)

A hétfői telihold csak akkor érint téged, ha belemész gyerekes vitába. Keddtől a víz dominancia és a kánikula együtt nyomasztóan hathat rád. Ettől álmos és nyűgös lehetsz. Csak péntektől találsz magadra. Vagyis addig ne várj csúcsteljesítményt magadtól! Okosan tennéd, ha nem terhelnéd se a szervezetedet, se az agyadat. Máskülönben lerobbanhatsz. A vontatott hét után hétvégén: szombaton és vasárnap is tűz jegyekben járó bolygók (Nap, Hold, Mars, Szaturnusz, Uránusz) fényszögei fognak inspirálni.

Bika (IV. 21. – V. 21.)

Sajnos a hétfői telihold (Oroszlán Nap – Vízöntő Hold) a munkahelyedre visz feszültséget. Ez csak 1 nap. Ki lehet bírni. Keddtől barátságos fényszögek lesznek az égen. Ez helyreállítja a jó hangulatot. Így már könnyebb lesz dolgozni. Péntektől a Kos Hold a munkádról családi ügyekre tereli a figyelmedet. Ha nem akarsz hibázni, akkor csak a rutin feladatokat vállald be, vagy vegyél ki szabadságot! A hétvégédet töltsd lustálkodással! Persze ez nem jelent semmittevést. Csinálhatsz aktív programot.

loading...
Ikrek (V. 22. – VI. 21.)

Tudj róla, hogy a hétfői telihold balesetveszélyt szimbolizál! Csak szimbolizál, nem garantál. Szóval nem lesz baj, ha figyelsz. A hét közepén a karriered remekül alakul. Kedvező fényszögek kedvező folyamatokat indukálnak. Most a Halak Hold és a víz dominancia miatt sodródnod kell. Ha sikerül optimistának maradnod, akkor ez nem lesz nehéz. Péntektől a Kos Holdnak köszönhetően felgyorsulnak az események. Ez a folyamat átnyúlik a hétvégére, amikor építeni, és használni kell a kapcsolataidat…

Rák (VI. 22. – VII. 22.)

Jobb lenne, ha otthon felejtenéd a pénztárcádat. Máskülönben a hétfői telihold léket üthet rajta. Keddtől a víz dominancia miatt elevennek fogod érezni magad, hiszen a Rák víz jegy. Most ne siess, csak jó értelemben sodródj az eseményekkel! És higgy benne, hogy minden érted van! Péntektől a Kos Hold a munkahelyeden felpörgeti az eseményeket. Megéri odatenned magad. A siker szele megérint, és megédesíti a hétvégédet is. Csak vasárnap fogsz lelassulni. Akkor nagyobb esélyed lesz a nyár élvezetére.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 23.)

A hétfői telihold (Oroszlán Nap – Vízöntő Hold) elsősorban párkapcsolati, másodsorban egyéb kapcsolati konfliktust hozhat. Nem lesz könnyű elkerülnöd a vitát. Majd keddtől a víz dominancia miatt el kell fogadnod, hogy nem a te kezedben lesz az irányítás. Majd pénteken visszakapod. Sőt péntektől minden a kezedre fog játszani. A tüzes jegyekben járó bolygók (Oroszlán Nap, Mars, Kos Hold, Uránusz, Nyilas Szaturnusz) elégedetté tesz. Ez a hétvégére is átnyúlik. Szóval a hétvége ambíciózusan telik…

Szűz (VIII. 24. – IX. 22.)

Örülhetsz, mert a hétfői telihold feszültsége elkerül téged. Kedd estétől a Halakba lépő Hold olyan embereket hoz eléd, akik szélsőséges reakciót válthatnak ki belőled. Ne engedd, hogy kibillentsenek! Tudd, hogy több kedvező fényszög is segítségedre lesz! Vagyis ne hidd, hogy minden és mindenki ellened van! Péntektől egész hétvégén tüzes jegyekben járó bolygók (Nap, Hold, Mars, Szaturnusz, Uránusz) olyan folyamatokat indítanak el, amik mennek anélkül, hogy neked erőlködnöd kéne. Vagyis hátra dőlhetsz.

Mérleg (IX. 23. – X. 23.)

Igaz, hogy te kimaradsz a telihold feszültségéből, jó, ha tudod, hogy hétfőn sokan ingerlékenyek lesznek. Keddtől finom fényszögek lesznek az égen, amik már nem irritálnak senkit. Ilyen körülmények között simán mennek a dolgaid akár dolgozol, akár szabadságon vagy. Péntektől a Kos Hold és a tüzes jegyekben járó bolygók heves udvarlót mutatnak. Kérdés, hogy te fogadóképes vagy-e. Az aktuális helyzetedtől függ, hogy hogyan reagálsz erre. Ennek jegyében, szerelmes hangulatban telik a hétvégéd is.

Skorpió (X. 24. – XI. 22.)

Úgy tűnik, hogy a hétfő nem lesz a kedvenc napod. A telihold (Oroszlán Nap – Vízöntő Hold) „kifeszít” a magánéleted és a hivatásod közé. Keddre ennek nyoma sem lesz. Minden jóra fordul azzal, hogy a víz jegyekben járó bolygók (Halak Hold és Rák Vénusz) a malmodra hajtják a vizet szó szerint és átvitt értelemben is. Péntektől vége a paradicsomi semmittevésnek. A tüzes bolygóállások szerint eljön a cselekvés ideje. Ettől a hétvégéd is eseménydúsan fog telni, amit néha fárasztónak fogsz érezni.

 Nyilas (XI. 23. – XII. 21.)

Hétfőn a telihold óvatosságra int. A statisztikák szerint teliholdas napokon több a baleset. Kedd estétől a Halak Hold szerint a családod mindent el fog követni, hogy magára vonja a figyelmedet. Pedig a munkádra kéne fókuszálnod, ha nem vagy szabadságon. Péntektől elemedben leszel: tüzes jegyekben járó bolygóktól (Hold, Mars, Nap, Szaturnusz, Uránusz) totál felpörögsz. Ezt használd okosan! Nehogy ellened forduljon az az erő, ami sikerre is emelhet. Az egész hétvégéd lendületes és mozgalmas lesz.

Bak (XII. 22. – I. 20.)

Hasznodra válik, ha tudod, hogy a hétfői telihold nem hat kedvezően a pénzügyeidre. Viszont keddtől ez már a múlt. A bolygóállások a tárgyalásoknak kedveznek. Szóval minden beszélgetésbe kapcsolódj be, mert előre nem tudhatod, hogy honnan kapod azt az információt, ami hamarosan fontos lesz. Péntektől a tüzes jegyekben járó bolygók (Hold, Mars, Nap, Szaturnusz, Uránusz) szerint türelmetlenné válsz. Ezt a szeretteid rosszul tolerálják. Jobb lenne, ha nem haragítanád magadra őket. Ez érvényes a hétvégére is…

 Vízöntő (I. 21. – II. 19.)

Hétfőn az év legérzékenyebb teliholdjára kell készülnöd (Oroszlán Nap – Vízöntő Hold). Konfliktus bármikor bárkivel kipattanhat. Keddtől kellemesebb konstellációk lesznek az égen, amik visszaadják a derűlátásodat. Szerencsére a pénzügyeid is a vártnál jobban alakulnak. De ez nem azt jelenti, hogy költekezéssel kéne kárpótolni magadat. Péntektől a szerelem és az utazás egyszerre ragad magával. A tüzes jegyekben járó bolygók (Hold, Mars, Nap, Szaturnusz, Uránusz) teszik ezt veled egész hétvégén…

Halak (II. 20. – III. 20.)

A hétfői telihold gyengélkedést mutat nálad. Vigyázz az egészségedre! Szerencsére kedd estétől elemedben leszel: vizes jegyekben járó bolygók (Halak Hold és Rák Vénusz) visszaadják az életerődet. Vénusz szuper fényszögétől szerencsésnek és szépnek fogod érezni magad. Ettől még vonzóbbá válsz. Mindez péntekig tart. Onnantól fel kell venned a tempót, ha nem akarsz lemaradni olyasmiről, ami a pénztárcádat hizlalhatja. A hétvégét tedd emlékezetessé! Segítségedre lesznek a tüzes jegyekben járó bolygók.

forrás: nlcafe.hu

loading...

Kövess minket a Facebookon!

DART Creations