Kálmán Olga összefüggést talált a barcelonai terrortámadás és a magyar rendőrök viselkedése között

Tudják, mi jutott eszébe a Hír TV sztárgázsiért robotoló műsorvezetőjének, Kálmán Olgának a tizenhárom ártatlan ember halálát okozó csütörtöki barcelonai terrortámadásról? Annyira hihetetlen, annyira gonosz és annyira alávaló, hogy inkább szó szerint idézzük az egészet. Ez is sajtótörténelem.

Bár már többször leírtuk a Hír TV „G-nap” utáni ténykedéséről, hogy ennél már nem lehet mélyebbre süllyedni, ők örökösen ránk cáfolnak. Most kivételesen nem a köpönyegforgatás nagymestere, Csintalan Sándor alakított nagyot, hanem Kálmán Olga.

A balliberális műsorvezető láthatóan mindent elkövet, hogy megszolgálja többmilliós sztárgázsiját – feltehetőleg ennek köszönhető az, amit az Egyenesen című műsor csütörtök esti adásában művelt. A barcelonai, legkevesebb tizenhárom halálos áldozatot követelő terrortámadás napján Kálmán Olga arról beszélt, hogy a magyar határt védő rendőrök bánásmódja radikalizálja szegény, szerencsétlen muzulmán „menekülteket”, illetve a leszármazottaikat.

Bár nem mondta ki, de gyakorlatilag azt sugallta, hogy a terrortámadásokhoz vezető út egyik lépcsője az, ami a magyar határnál történik. Így végső soron a magyar hatóságok is bűnrészesek abban, amit az Iszlám Állam művel. Szó szerint idézzük a riporter döbbenetes szavait:

loading...

„A jövendőbeli terrorizmusnak melegágya lehet az… például az, hogy azok a fájdalommal teli szemű, szép arcú kisgyerekek, akik végig élték ezt az utat a szüleikkel, és végig élték azt, ami mondjuk itt a határnál, Magyarország határánál történt velük, vagy akár a Keleti pályaudvaron történt velük, hogyha továbbmentek, és bármilyen befogadótáborba. Na, őket lehet majd azt gondolom elég könnyen radikalizálni. Tehát, hogyha őbennük egy fanatikus, elmeháborodott, rossz szándékú vallási vezető fel akarja kelteni a gyűlöletet, hogy vannak rossz élményeid a keresztényekkel szemben, hogy bánt veled a keresztény Európa, hát ezeket az embereket lehet majd fanatizálni valamikor, ők lesznek majd azok a másod, harmad, akárhány generációs betelepültek.”

Kálmán Olga ezen kirohanásához képest eltörpülnek azok a kiszólásai, szélsőségesen elfogult szónoklatai, amelyeket az elmúlt években az ATV-n vagy a Hír TV-n engedett meg magának. Egyébként legutóbb épp szerdán hozta a formáját, amikor gyakorlatilag a Jobbik szóvivőjének szerepében tetszelegve kiállt Staudt Gábor és Vona Gábor mellett a cigányoktól és zsidóktól való bocsánatkérés ügyében, s ezzel egyúttal saját kolleganőjét, Szőllősi Györgyit hozta kellemetlen helyzetbe, aki előző nap újságíróhoz méltó módon mert kérdezni Staudttól.

forrás: pestisracok.hu

loading...

Kövess minket a Facebookon!

DART Creations