Megérkezett Merkel meghívottja! Példátlan módszerrel lendíti fel éppen Európa gazdaságát! Videó!

Egyre több a nyugat európai átlagember számára ismeretlen, viselkedési kultúrájától idegen eset fordul elő Olaszországban a migránsok miatt. Az olasz belügyminiszter szerint már látható az alagút vége, de az olasz mindennapok mást mutatnak, inkább mintha egyre sötétebbé válna az az alagút. Napról napra érzékelhetőbb a feszültség a migránsok és helyiek viselkedési szokásai között, és a migránsok nem is igen akarnak integrálódni, vagyis változtatni a berögzült szokásaikon.

Olaszországban napról napra furcsább események történnek a migránsok miatt, amelyekről a baloldali fősodratú média mélyen hallgat. Tegnap reggel speciel a migránsok egy észak-olasz kisváros, Verdelli patinás állomásán köpték le és fenyegették meg a kalauzt mert leszállította őket a vonatról a Bergamo-Milano, mivel jegy nélkül utaztak. Az esetet egy utas vette fel, és tette fel a közösségi oldalára.

Aki azonban közelebbről ismeri a “régi” Olaszországot, amilyen még a migránsok érkezése előtt volt, az mélyen megdöbben azon, hogy hogyan is történhet ott ilyen, az anno még csodálatosan tiszta, rendezett és kulturált nyugati féltekén. A 90-es évek elején Itália, és különösen Észak-Olaszország még úgy élhetett bennünk, mintha maga lenne maga a földi paradicsom. Békés, nyugodt, és gazdag települések mindenfelé, kulturált, igen udvarias és jól öltözött emberekkel. Sehol semmi veszélyhelyzet, patyolat tiszta vonatok, utcák és terek, békés és jól szituált emberekkel.

De mára már mindez a múlté az erőszakos bevándoroltatás miatt, ami valamiféle gazdasági és politika elit szerint a kontinens alapvető gazdasági érdeke, sőt magának a túlélésének a záloga is. Közben meg ez az egész migráció, ami állítólag megmenti Európát a pusztulástól, alapvetően zilálja szét az európai átlagember mindennapjait az ilyen látszólag “ártalmatlan” eseményekkel, ami korábban elképzelhetetlen lett volna az életében.

loading...

Ezek az esetek is rávilágítanak arra, hogy egyáltalán nem biztos, hogy Európa képes lesz ezeket az embereket “megnevelni” és beintegrálni a nyugati jólétnek abba világába, amire ők maguk is vágynak, de csak a kézzelfogható javakat fogják fel belőle, és fogalmuk sincs azokról a gondolati és viselkedési mintázatokról, szokásokról és attitűdökről, amelyek azt valójában megteremtik.

forrás: multikultiszemlelo.blogspot.de

loading...

Kövess minket a Facebookon!

DART Creations