Soros György megsemmisítő csapást tervez mérni Magyarországra!

F. William Engdahl egyetemi oktató, a nemzetközileg egyik legismertebb politikai kockázatelemzési tanácsadó, aki több mint harminc éve végzi a globális események geopolitikai elemzését, a gazdaságnak a politikával való kapcsolatára összpontosítva figyelmét. Könyvei nemzetközi bestsellerek. Legutóbbi, a civil szervezetek – NGO-k – titkos tevékenységéről szóló, idén júniusban megjelent könyvét lapunk folytatásokban ismerteti, mint ahogyan tettük azt előzőleg egy korábbi könyvével, amely arról szól, hogy miként manipulálja a háttérbe vonult hatalom a fősodratú médiumokat. Lapunknak adott interjújában e kérdésekről és arról is beszélgetünk, miként látja a Magyarországra leselkedő veszélyt ezen, elsősorban George Soros által finanszírozott NGO-k részéről.

 Véleménye szerint George Soros a választási kampány során megpróbálja aláásni a rendelkezésre álló eszközökkel a demokratikusan megválasztott magyar kormányt, mint tette ezt több esetben máshol is?

– Minden, amit láttam, azt mondatja velem, hogy azok az NGO-k, amelyeket Soros szponzorál Magyarországon, a pénzelt aktivistái, propagandakampányai és a kapcsolt amerikai kormányzati propagandakampányok Orbán Viktor ellen irányulnak. Legújabb könyvemben, amelynek címe NGO-zsarnokság, ismertetem a CIA és egyéb kormányszervezetek mély titokban zajló együttműködését olyan szervezetekkel, mint George Soros Nyílt Társadalom Alapítványai, amelyek most egyértelműen meg akarják buktatni Orbán Viktort.

A magyar kormány nagyon helyesen tette, hogy felsőoktatási törvényét keresztül akarja vinni úgy, hogy az a budapesti Soros-egyetemre ugyanúgy vonatkozzon, mint a többire. Ez az az egyetem, amely esetében dokumentált tény, hogy az amerikai Nemzeti Demokrácia Alapítványtól is kapott pénzen aktivistákat képeztek színes forradalmak végrehajtására. Teljesen egyértelmű, hogy egy szuverén országnak meg kell védenie saját érdekeit.

loading...

Ezért démonizálták Orbán Viktort, és igyekeznek kényszeríteni, hogy visszavonja a törvényt. Soros mindent megtesz, hogy aláássa a demokratikusan megválasztott kormányt Magyarországon. Ugyanakkor hiszem, hogy az emberek Magyarországon okosabbak annál, hogy ezen ne lássanak át.

– Egyetért a magyar kormány által tett három alapvető lépéssel, nevezetesen a Nemzetközi Valutaalap hazaküldésével, a keleti nyitással és migrációs politikával?

– Határozottan egyetértek ezzel a három lépéssel. Több mint harminc évvel ezelőtt több könyvemben is foglalkoztam azzal, hogy az IMF miként irányítja egész nemzetek gazdaságpolitikáját. Hogy miként engedte meg és tette lehetővé, hogy a Nyugat kifossza Afrikát és Dél-Amerikát a 1980-as években. Miként tette lehetővé, hogy nyugati bankok és vállalatok kifosszák Oroszországot Jelcin elnöksége idején. Az IMF egyes amerikai és uniós multikat „nyom”, de csak egyeseket. Az egész olyan, mint egy klub. Azért, hogy kifosszák Latin-Amerikát, Ázsiát és Kelet-Európa országait a kommunizmus összeomlását követően. Az egészet az amerikai pénzügyminisztérium irányítja. Ezt Jeffrey Sachs mondta még nekem Davosban húsz évvel ezelőtt, amikor újságíróként interjúvoltam.

Ezzel szemben rá kellene ébrednie az európai politikusoknak arra, hogy micsoda gazdasági lehetőséget kínál az Új Selyemút projekt. Káprázatos lehetőségeket, békés úton. Eközben az amerikaiak etnikai háborút szítanak Burmában, határ menti összecsapásokat India és Pakisztán, India és Kína között. Kétségbeesetten kísérleteznek fűvel-fával, hogy megpróbálják megakadályozni a Selyemút kibontakozását, sikerét. Csakhogy elkéstek. Vagyis a keleti nyitás, a nyitás Oroszország felé, ami nagyon nem a jelcini Oroszország, igen hasznos Magyarországnak. Ugyanúgy a Kína felé történő nyitás. Ami a migrációt illeti, ezt a fogalmat Brüsszel és Soros is rosszul használja. Ugyanis háborús menekültekről van szó, akik bármilyen nagy számban érkezhetnek. Azok miatt, akik kezdeményezték e háborúkat, hogy elpusztítsák a nemzetállamokat.

E céljukra cinikusan a háborús menekülteket használják fel. Vagyis a legfontosabb, amit Magyarország megtehet, az, hogy húz egy vonalat: eddig és ne tovább. Sorosnak a Nemzetközi Migrációs Kezdeményezés nevű NGO-ja nyíltan hirdeti, hogy a „migráció az új norma”. Ez az a szervezet, amelyik ki akarja dolgozni, hogy az Európai Unió miként integráljon millió és millió migránst és háborús menekültet. Ezzel szemben a határok nagyon is fontosak. Lényegbevágóan fontosak, a világbéke megőrzéséhez is.

Szintén egy Soros-pénzen működő NGO pedig azt mondja, hogy a határok nem számítanak. Mivel Brüsszel magától nem fog megváltozni, a tagországoknak maguknak kell újra meghatározniuk viszonyukat az EU-val. Ha ezt nem teszik meg, akkor az EU egy totalitariánus, felülről irányított konstrukcióvá válik.

– Hogyan tud egy felelősségteljes politikus annyi ostobaságot mondani, ami manapság szokásos, hogy például nincs kapcsolat a migráció és a terrortámadások veszélye között? Ezt ön elhiszi?

– Nem. Mondok egy személyes példát. Az 1970-es években a Stockholmi Egyetemen tanultam közgazdaságtant. Akkor úgy mentünk el otthonról, hogy nem zártuk be az ajtót. Nem volt erőszak. Nem volt bűncselekmény. Ma Stockholmban, ugyanabban a városban a rendőrség nem megy egyes körzetekbe, mert ott menekültekből álló, szervezett fegyveres maffiabandák uralkodnak. Ha egy nőt megerőszakolnak, akkor elvárják tőle, hogy ne provokáljon azzal, hogy nyilvánosságra hozza azt, ami vele történt. Ez hihetetlen. Ezek az emberek nemcsak a józan eszüket vesztették el, hanem az emberi érzésüket is. Természetesen van veszélye a terrorista támadásoknak. Nem tudjuk, hogy kik jönnek be Törökországból, Szíriából, Líbiából – vagy akár Marokkóból és más országokból.

loading...

Kövess minket a Facebookon!

DART Creations