Szabó Zsófi és Majka keményen összeszólalkozott!

A rapper-műsovezető Facebook-oldalán osztotta ki Szabó Zsófit, aki nem hagyta annyiban a dolgot.

Nemrég egy interjúban Szabó Zsófi arról beszélt, hogy édesanyja nehezen békélt meg azzal, hogy férje roma származású. Most azonban lányával együtt őszintén beszéltek arról is, milyen családi konfliktust okozott ez náluk. Majka pedig élesen bírálta azt a Story magazinban lehozott cikket, amely arról szólt, hogy Szabó Zsófi édesanyja azért nem beszélt a lányával fél évig, mert Zsófi cigány férfit szeret.

“Jó fél éven keresztül szinte nem is beszéltünk. Borzalmas időszak volt ez mindkettőnk számára, én legalábbis nagyon megszenvedtem. Hiszen ő az anyukám, akivel már csak mi maradtunk egymásnak, mégsem akarta elfogadni, hogy boldog vagyok. Mindenki más látta, csak ő nem” – nyilatkozta Szabó Zsófi, aki a férje, Kis Zsolt miatt sok megjegyzést kapott. Pedig tényleg minden képen látszik, hogy odavannak egymásért Zsolttal.

Hazudnék, ha azt mondanám, nem aggódom, ha belegondolok, hogy az unokáim félvérek lesznek, de ők már az én véreim is. És biztosan nagyon fogom őket szeretni.”

loading...

– tette hozzá Zsófi anyukája. Majka, illetve az rajongói is rendesen kiosztották a rasszistának titulált édesanyát Facebookon:

Ilyen van 2017-ben? Szabó Zsófi mit csinált, amikor “láttamozta” a cikket? Azt mondta, hogy ez mehet?!

A bejegyzés nem maradt válasz nélkül. Zsófi egy jó hosszú Facebook-posztban fejezte ki a véleményét.

Majoros Péter az elmúlt évek alatt közösségi oldalán másodszor nyilvánul meg velem kapcsolatban. Persze ennek semmi akadálya, közszereplő vagyok.Mondhatnám, hogy nem érdekel Majka véleménye, hisz igazából nem is ismerem, de ez nem igaz. Érdekel a véleménye, mert formálja a közösséget! Sokan megbotránkoznak rajta, sokakat viszont befolyásol, mert szeretik. Lehet is szeretni, hisz (már amennyire a tv-ből ismerem) egy jó humorú, őszinte, szerethető ember. (Kivéve amikor olyan embereket véleményez akiket nem ismer. Ez rohadtul nem elegáns, de ez csak az én véleményem. Bocs)

Szóval különbözőek vagyunk, azt posztolunk amit szeretnénk, én inkább pozitívan szeretek nyilatkozni olyan emberekről akit ismerek. Vagy csöndben maradok és megtartom magamnak a véleményem. Vagy ha annyira zavar, személyesen felkeresem az illetőt és elmondom neki.

Íratlan “szabály” az ismert embereknél, akiknek normál esetben felelősségteljesen kell, hogy nyilatkozzanak, mert százezrek olvassák, hallgatják megnyilvánulásaikat, hogy a negatív ellenérzéseiket megtartják magunknak. Mint például amikor egy, már nem Magyarországon élő műsorvezető, élő adásban becsmérelte reggeli vendégeit. Ilyet véleményem szerint nem szabad csinálni. Aztán lehet, hogy mégis lehet. Nem tudom.

Na de mi is az apropója felháborodásomnak? Nem, nem az, hogy Majka nyilvánosan tesz fel kérdést, nem is nekem, hanem rólam. Nem, nem az, hogy sok embernek negatív véleménye van rólam vagy a férjem származásáról, vagy az anyámról amiért nehezen fogadta el a férjem.

Nem, nem az, hogy csak pozitív dolgokat akarok olvasni magamról.

Apropója felháborodásomnak az, ha valaki félinformációk alapján igazságtalanul ítélkezik!!!

Kedves Majka! Mielőtt azt kérdezed: ” Ilyen van 2017ben? Szabó Zsofi mit csinált mikor láttamozta a cikket? Azt mondta ez mehet? A nők lapja cikk alapján, amiben egy Story magazin interjúból részletet hoztak le, el kellett volna olvasnod az eredeti nyilatkozatot. Egy végtelenül komoly témát érint, ez pedig a cigányság!

Ma Magyarországon nincs elfogadás!!! Tapasztalom! És lásd: az édesanyám és én pont emiatt vállaltuk fel ezt az interjút! Legnagyobb bánatomra, ő is azok az emberek közé tartozott (hálistennek múlt időben), akik persze nem bántják a cigányokat, meg semmi bajuk velük, na de a családba már ne jöjjenek.

Ha elolvastad volna a teljes beszélgetést, biztos nem posztoltal volna, sőt talán még kedvelnél is. A szerelemért küzdök. Az elfogadásért. A cigány férjemért. Az édesanyám pedig két éves tapasztalatát illetően nyilatkozta azt: FÉLTI LEENDŐ UNOKÁIT A MEGKÜLÖNBÖZTETÉSTŐL!

Ez így érthető? Értened kellene. Sok cigány barátod van. Nem meséltek soha olyan történeteket, amikor a megkülönböztetéssel találkoztak? Ismerek egy fiút. Iskolás korában az országos matematika versenyre nem küldték el hiába volt a legjobb matekos… Viszont pár héttel később, boldogan nevezték egy külön cigányoknak rendezett matek versenyre…nem akart menni. Ő ugyanolyan embernek érzi

magát mint magyar társai. A tanárok viszont csak a bőrszínt látták. Ismert ember lévén, ha kérnek belőle a cigányok ha nem, az elfogadás mellett leszek míg élek. Ne haragudj kirohanásomért, én nem téged és azokat akartam bántani aki kommenteltek a posztod alá, hanem egyszerűen csak szívbemarkoló, hogy még “jót” sem tehet az ember. Hiába felvállaltuk a történetünk Édesanyámmal, ez is csak “rosszat” szült. Remélem ezeken a sorokon páran most elgondolkoznak.

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu

loading...

Kövess minket a Facebookon!

DART Creations